Jeg fik 2000 kr. for min gamle brændeovn og monterede selv den nye!

Jeg fik 2000 kr. for min gamle brændeovn og monterede selv den nye!

fbb797cf-6e90-48e0-b2cd-ee671f782fa9

Det er hyggeligt at kunne kigge ind i flammerne og høre træet knitre i brændeovnen. Det var dog ikke helt den oplevelse, jeg havde med min gamle støbejernsovn, som hostede sod ud i sommerhuset.

Sponsoreret indlæg: Materialer sponsoreret af 10-4.dk

Med Miljøministeriets nye brændeovns-kampagne kan du få 2000 kr. for at skrotte den gamle brændeovn. Ring til din skorstensfejer og få ham til at udfærdige en skrotningsattest, hvis din brændeovn er fra 1990 eller før. Udfyld ansøgningen her. Og så skulle pengene gerne være på din Nem-konto herefter.

 Husk, at det er først til mølle, så tilbuddet står ikke for evigt.
Vores gamle støbejernsbrændeovn havde set bedre tider, så vi besluttede os med Miljøministerens økonomiske opbakning at skifte til en ny.
 Brændeovne vejer et ondt år, og derfor var vi lykkelige over, at vores nye kom leveret. Den er fra online byggemarkedet www.10-4.dk, som har været så søde at sponsorerer den til formålet.
 Leveret lige til døren, og bare det at få den båret ind var en udfordring. Monteringsprocessen gik meget nemmere, end jeg havde turde håbe på. I dit lokale byggemarked kan du få røgrør og muffer i standardmål, og så er det jo bare om at få gjort skorstenen klar til din nye brændeovn. Husk at brug pejsemørtel til murerarbejde, da det er udviklet her til og kan tåle varmen samt at gøre dine rør tætte med glasfiberpakning.

Nu mangler vi bare den nye brændeovn godkendt fra den lokale skorstensfejer, og så kan den kolde vinter bare komme an.

Husk du også kan følge ByggeMadsens projekter på Instagram og Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik 2000 kr. for min gamle brændeovn og monterede selv den nye!