Byggemadsen flytter...

Sæsonen er skudt igang med et anneks!

Den første solskinsstråle har sendt københavnerne lalleglade ud på Dronning Louises bro med øl i hænderne, og i mens har vi planlagt flugt til sommerhuset i Vesterlyng. For det er tidspunktet vi har glædet os til SÅ længe. At starte sommerhussæsonen og se frem til såvel weekendhygge som nye projekter.

Jeg har tilsyneladende lidt byggedamp, og det lader heller ikke til at det bliver denne sommer, hængekøjen bliver brugt for mit vedkommende (eller for min svigerfar for den sags skyld). Som I kan se, er vi i fuld gang med at planlægge anneks-byggeri. Det startede med at vi manglede et ekstra soveværelse til gæster. Så blev det til to soveværelser, for hvad nu hvis der var gæster med børn. Og hvad nu hvis de skulle på toilettet om natten. Resultatet er et lille, men dog fuldt funktionsdygtigt anneks ala en 2V’er på Nørrebro med toilet, bad og det hele. Plads bliver der ikke meget af, men man kan træde direkte ud på en 40m2 træterrasse og nyde den danske sommer.

Første snor er sat, nu mangler vi bare lige en milliard andre ting, der følger med, inden annekset står færdigt.

Håber I vil følge med:-)

sommerhus-saeson

p1020825fullsizerender grene

2 kommentarer

 • Signe

  Spændende med anneks projekt! Vi planlægger selv at skulle bygge anneks til vores sommerhus (i øvrigt også i Vesterlyng) næste år så glæder mig til at følge med her på bloggen 😊

  Hvordan griber i det an med toilet i annekset?
  De bedste hilsner
  Signe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggemadsen flytter...