Motorsav er for gamle mænd der larmer!

Fra institutionstoilet til spa-oplevelse på én dags arbejde.

Reklame: Indlægget er produceret med materialer i samarbejde med Gustavberg.

Badeværelsesrenovering kan være en omstændig omgang. Vådrumssikring, VVS-montør, murearbejde og mange andre dyre poster. Da vi var sluppet hjem fra vores genhusning pga. vandskaden, fik vi lyst til at give vores badeværelse lidt nyt liv. Ikke den helt store tur med nye fliser, men mere en opgradering.

Vores badeværelset var i sin tid etableret i forbindelse med byfornyelsesprojekt på Vesterbro, hvilket formentlig også er årsagen til valget af total anonyme materialer.Vi har i lang tid joket med, at det har lignet et toilet på en institution pga. valget af håndvask og armatur, og vi kunne godt bruge en spa-oplevelse, selvom det nok ville være svær at komme i mål med. Meeen, jeg synes nu ikke resultatet er så langt derfra.

 

aacefe23-671d-4930-9f34-2aeabb70dbe4

Når man får børn eller rettere sagt barn, som det jo er i vores tilfælde, er de frie timer få. Derfor er store byggeprojekter i hverdagen også umulige at nå i mål med. Ofte har jeg kun fra kl.19.30, hvor min datter er og ca. 3 timer frem inden at boren og hamren skaber nabostridigheder. Badeværelsesrenoveringen skulle derfor være et mindre projeket og alt det i ser på billederne tog mig kun én dag. Jeg startede nok lidt før 19.30, men til min egen store overraskelse kunne det hele nåes på én eftermiddag/aften. Så med andre ord er der ingen dårlige undskyldninger for at komme i gang med badeværelsesrenoveringen.

 

948dd130-c114-4926-9a6f-9a6c38845021

Så længe du ikke flytter på faste installationer, så må du faktisk gøre meget selv. Det betyder grundlæggende at armature, vask, og sågar toilettet på badeværelset er noget du selv kan og må skifte. Langt de fleste installationer er standardmål og derfor er det heller ikke svært at købe nyt bruse- eller håndvaskarmatur. En stor svensknøgle samt skruetrækker og du er ready to go.

 

9d2c47da-7452-4a27-b594-220606151fa2

Vi har i dette tilfælde fået skiftet institutionsvasken og ikeaskabene ud med nogle vanvittig flotte produkter fra Gustavberg. En løsning med et højskab kombineret med et vaskeskab og et spejlskab gav os nok plads så vi kunne droppe nogle af de skabe, som før var placeret uhensigtsmæssigt. Resultatet er blevet et mere enkelt badeværelse, som utroligt nok virker større. Du kan finde information om materialerne her: Gustavberg Grafic badeværelsesserie, samt i link under billederne.

Jeg håber selv I kan regne ud hvilke billeder der er før og efter:-)

403f4169-45c6-4380-814d-673e6f0ea1cc

bb64aecf-4743-48fd-aca7-a5323c9d16b4

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motorsav er for gamle mænd der larmer!