Video: Sommerhus-anneks med to soveværelser og badeværelse

Nyt badeværelse i anneks

Indlægger indeholder skaermbillede-2018-04-16-kl-10-51-13-links, som er markeret med*

 

Reklame: Vandvarmer sponsoreret af www.metroterm.dk, armatur sponsoreret af www.damixa.dk, toilet sponsoreret af www.gustavsberg.dk

 

Så blev badeværelset i vores anneks færdigt, og det løfter hele gæsteoplevelsen, hvis du spørger mig. For det med at have sommerhusgæster er jo hele essensen af at have sommerhus. Ihvertfald for os. De første par år har det været med overnatning i stuen, og nu kan vi tilbyde to lækre soveværelser med dobbeltseng og et fuldt funktionsdygtig badeværelse*.

Det er også badeværelset, som har betydet at vi gik fra et semi enkelt gør-det-selv projekt, til et avanceret byggeshow med fundament, ekstra pumpebrønd og vandtilførsel.

For der er dukket uforudsete udfordringer op undervejs. Der var desværre ikke nok fald på kloakrørene, så vi var nødt til at etablere en ny pumpebrønd foran annekset. En dyr og besværlig afærde.

Men når alt det er sagt så ville vi ikke gøre det anderledes. Vi vil gerne kunne installere gæster i annekset uden de har behov for at skulle ind i sommerhuset for at komme på toilettet eller i bad.

Vi ser frem til at tage annekset i brug, have gæster på besøg, og lade dem have en luksus anneks oplevelse.

 

img_1339 img_1585 img_2133 img_2132 img_2130 img_2134

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Sommerhus-anneks med to soveværelser og badeværelse