Nyt badeværelse i anneks

Vi har købt et hus!

Oh yes. Den er god nok. Hvor vildt det end lyder, så har vi simpelthen købt vores drømmehus.

Denne gang var det ikke et impulskøb, som vores sommerhus, men et lidt mere velovervejet valg. Jo jo det gik stærkt, da vi første havde set det, men tilløbet har varet det seneste års tid.

Er i sindsyge, I bor jo det bedste sted i hele København. Og ja, det gør vi faktisk. I en dejlig lejlighed tæt på det hele, men stadigvæk for langt fra det, vi rigtig gerne ville. Vores jyde-gener kan ikke længere holdes nede, og vi vil simpelthen så gerne ud, hvor der er lidt mere frisk luft, lidt mindre larm, lidt mindre forurening, lidt mere have og ja lidt mere natur, hvor pladderromantisk det så end lyder.

Huset er vi helt forelskede i. Selvom det er lidt mere istandsat end hvad Byggemadsen havde håbet på, så er det tilgengæld pænt, det som der er blevet lavet. Det er en 60’er villa med fladt tag på en lukket villavej i et naturskønt område i Trørød, som ligger få kilomenter fra dyrehaven og Vedbæk strand.

Vi beholder sommerhuset. Vi kunne ikke drømme om at sælge det, nu hvor vi endelig er kommet i mål. Udover starten på et helt nyt liv, med nye naboer, en helt ny dagligdag så puster et huskøb automatisk nyt liv i bloggen. Jeg ser frem til at vise jer alle de små projekter, som jeg allerede har planlagt.

skaermbillede-2017-09-20-kl-19-55-32skaermbillede-2017-09-20-kl-19-55-41

2 kommentarer

 • Hej Byggemadsen,

  Har du set man os kan støbe sine fliser til haven?. Har fundet en webshop hvor man kan købe fliseformen. Måske du kunne prøve det før jeg gik i kig med haven her hjemme 😀
  Link: https://murerromvig.dk/murerudstyr/
  Mvh Morten Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ByggeMadsen

   Spændende og ret vildt at støbe sine egne fliser. Jeg overvejer pt at lave mit eget havebord af nogle rest-badeværelses marmorfliser som jeg har i overskud. Måske det bliver mit næste projekt.

   M

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt badeværelse i anneks