Grohe Sense Guard sikrer mig mod vandskader

Anmeldelse af Morsø Forno Pizzaovn

Reklame for XL-BYG

Mit liv er fuldendt. Jeg er blevet den lykkelige ejer af en pizzaovn. Nu har jeg langt om længe en undskyldning for altid at servere pizza til alle mine gæster, for det kan man jo tillade sig, når de er lavet på en brændefyret ovn.

Morsø Forno er super flot, det tilhørende bord er stabilt og fungere som et nødvendigt og furnuftigt underlag til den næsten 100kg tunge ovn. Den er større en man regner med og der er rigelig med plads til både bål, brænde og pizza. Jeg tætnede samlingerne lidt med lidt pakgarn beregnede til brændeovne, ved ikke om det overhovedet har en effekt, men jeg synes det var træls at der kom røg op fra samlinger, ellers ingen ting at udsætte på denne glimrende ovn. Bundstenen er god, og med jævn opfyring kan den blive rygende varm. Jeg manglede dog en dør til ovnen, som jeg efterfølgende kan se, at man kan købe som tilbehør, og med denne kunne jeg forestille mig at varmen inde i ovnrummet kan komme endu højere op = hurtigere pizzaer.

Husk at brug det grove semola pizzamel især når du ruller din pizzadej ud, ellers kan du ikke vriste pizzaen med fyld af spatlen. Det tog mig et par forsøg, førend jeg ikke havne med en klump dej med fyld inde i ovnen. Favoritten var med friske nye kartofler, frisk rosenmaring fra haven og oliven olie.

Næste projekt bliver at lave pizzerne ude på bordet, så der går samlebånd i den. Det kunne også være lidt hyggeligt at ens gæster selv kunne lave deres pizzer, og så blev de tilberedt på 5 min derefter.

Mulighederne er tilsynelande mange og selvom det er lidt omstændigt med optænding som skal i gang ca. 1 time inden, så er det hyggligt og man kan varme sig ved gløderne bagefter nu hvor den varme danske sommer helt er forsvundet.

En varm anbefaling herfra hvis du mangler en flot og funktionel pizzaovn, som også pynter i haven eller på terrassen.

Morsø Forno

Morsø Forno Bord

 

img-0566

2 kommentarer

  • Henning Hansen

    Hej Mads
    Hvor nemt er bordet at flytte med ovn på? Følger der noget “beskyttelse” til at komme over, når man ikke bruger bord og ovn? eller skal det købes ved siden af? hilsen Henning

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grohe Sense Guard sikrer mig mod vandskader