Så fik vi nyt badeværelse på en weekend - se forvandlingen

Reklame for BWT: Nyt blødgøringsanlæg fjerner kalken i vores vand

Reklame for BWT AQA Basic blødgøringsanlæg

Endelig slap vi af med kalken i vores vand

Jeg hader som de fleste at afkalke. Om det er elkedlen, kaffemaskinen eller bruseren så er det altid irriterende at fjerne kalk. Der skal ofte hidsige rengøringsartikler til, som ikke gavner miljøet og så pynter et kalket badeværelse jo heller ikke ligefrem.

Jeg troede faktisk at vi ville slippe af  med det efter vi flyttede fra vores lejlighed, men denne oversigt viser jo tydeligt, at det er et problem på det meste af Sjælland.

Blødgøringsanlæg som fjerne kalken i vandet.

Nu har vi fået et BWT AQA Basic blødgøringsanlæg installeret af vores dygtige VVS mand, og allerede nu kan vi smage forskel på vandet. Det virker også til at der er mindre kalk i vandet, og jeg glæder mig til ikke at skulle afkalke så ofte som får, eller måske helt undgå det.

BWT AQA Basic (Blødgøringsanlæg)

Vi er i fuld gang med at renovere vores badeværelse, hvor vi har valgt en jura marmorsten til gulvet. Den er kalkholdig og derfor kan afkalker ikke bruges til rengøring. Det vil ganske enkelt ødelægge strukturen og udtrykket. Det var primært derfor at vi fik anlægget installeret, og vi ser frem til at slippe for kalk på badeværelset.

 

Hvordan får jeg det installeret?

 

Indtil videre en stort anbefaling herfra 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik vi nyt badeværelse på en weekend - se forvandlingen