Genvurdering af hus og sommerhus har “næsten” dækket vores dyre boliglån.

Nyt badeværelse med marmor, spastemning og snedkermøbel

Reklame for Grohe og Unidrain (Materialer sponsoreret)

Vores badeværelse lige ved siden af vores soveværelse i huset har fået den helt store tur. Alt ud og helt nyt ind. Kæmpe projekt med håndværkere ud over det hele i 2-3 måneder. Jeg har holdt mig til at være bygherre i ny og næ, og det har jeg nydt. Vi har for første gange fået professionelle folk på alle projekter og det har været en fornøjelse. Dyrt ja, men dejligt for en gang skyld at have dygtige folk på til at lave nogle vildt flotte løsninger.

Badeværelset lå for enden af vores forældresoveværelse, og inspirationen var at lave det som en naturlig forlængelse af soveværelset, så de to rum hænger sammen. Lidt ligesom et hotelværelse, hvis man kan tillade sig at drage sammenligningen. Derfor valgte vi også at få en skydedør, som er genialt. Den står allerede åben det meste af tiden, men når der er brug for det kan man nemt lukke.

Nedenfor kan du læse lidt mere om vores løsninger.

Badeværelsesmøbel fra Focus Plus 

Det super flotte snedkervaskemøbel med hvid corian bordplade er fra Focusplus. Den har fingertappede skuffer, og fås i størrelser som passer godt til et mindre badeværelse som dette eller i en lejlighed.

Grohe Smartcontrol brusesæt med hovedbruser

Brusesystemet med Smartcontrol er fra Grohe. Jeg har altid godt kunne tænke mig badeværelses gadget og dette knap-system fra Grohe er genialt. Du trykker på en knap og så vælter det ud med vand. Du behøver med andre ord heller ikke justere temperatur og vandtryk hver gang du åbner for vandet. Det nyder jeg hver morgen, når jeg tænder for vandet og får lidt spa stemning.

Grohe Essence vægmonteret håndvaskarmatur 

Jeg synes at et håndvaskarmatur skal være enkelt og minimalistisk. At få det ind i væggen hjælper helt klart på det udtryk, og jeg synes det er blevet flot og enkelt med Grohe Essence. Det har naturligvis kostet lidt flere timer hos muren og VVS manden at få det skjult, men jeg synes, det har været det værd.

Unidrain glassline skjult glassvæg til bruseområdet

Unidrain har lavet en meget elegant glasvæg til bruseren, hvor glasvæggen sænkes ned i en ramme, så montering mod gulv og væg er så lidt synlig som muligt. Et rigtig flot resultat, og en løsning med høj kvalitet.

Unidrain highline custom afløb med flise 

Jeg synes Unidrains custom fliseafløb er en fed feature i bruseren, hvor afløbet nærmest er usynligt og glider i ét med fliserne. Muren skulle lige bruge lidt ekstra tid på at regne ud, hvordan det skulle laves, men da det var færdigt var vi super glade for resultatet.

Væghængt Grohe Euro Ceramic toilet 

Toilettet fra Grohe, Euro Ceramic, er et enkelt væghængt toilet som passer fint ind i badeværelsets andre elementer. Der var ikke væghængt toilet i det tidligere badeværelse, hvorfor en cisternekasse var nødvendig at få lavet. Vi satte en gulvflise som top, og nu er den en fin afsætningshylde.

Unidrain designer brusehylde med magnetholder til bruseskraber 

Hvad gør man med bruseskraberen når den ikke er i brug? Unidrain har lavet denne smarte løsning, hvor den hænger under sæbehylden med en lille magnet.

Jura marmor flise gulv 

Vi var ikke et sekund i tvivl, da vi så Jura marmor flisen fra Inpro. De flotte naturlige aflejringer som der er i stenen giver et flot spil. Selvom den både i monteringsprocessen og efterfølgende kræver særbehandling og ikke tåler afkalker, så er vi helt vildt glade for resultatet. Vi har ligeledes fået installeret et BWT blødgøringsanlæg for at mindske kalken i vandet.

Velux elektrisk ovenlysvindue 

Det gamle ovenlysvindue er blevet erstattet med et lækkert elektrisk ovenlysvindue, som betjenes med en trådløs kontakt. Det giver et fantastisk lys i badeværelset, og en kanon løsning nu når der ikke er vinduer i væggene.

Byggeprocessen

 Jeg har selv i vores sommerhus og lejlighed istandsat 2-3 badeværelser, og har stor respekt for, at VVS og murerarbejde er svært. Da vi havde mange specielle løsninger i dette projekt, var vi derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en totalentreprise på dette projekt, som krævede arbejde af murer, VVS’er, elektriker, tømrer og maler.

Vi har før brugt Mathis (VVS’er) fra www.mhas.dk som hjalp os med at samle et super dygtigt hold. Efter at have fået tilbud på alle processerne og løsningerne afholdte vi et byggemøde, hvor alle løsningerne blev gennemgået og en byggeplan lagt. Mathis og MHAS er kanon dygtige og har været gode og pålidelige igennem hele processen.

Jeg fulgte selv processen tæt. Snakkede med håndværkere hver morgen, så vi sikrede os, at alle ting sad præcis hvor de skulle, og det var en stor fordel. Tilbuddet var totalbudget, selvom visse løsninger blev dyrere end først antaget på eget tilvalg. Ovenlysvindue mm.

Vi har været i gode hænder i hele projektet, og jeg kan varmt anbefale Mathis som VVS og til total entreprise.

Badeværelset er blevet bedre end vi turde håbe på, og vi glæder os over det hver dag, hvor vi kan åbne ovenlysvinduet og hører fuglene synge, mens vi går i bad.

 

1 kommentar

  • Anne Dahl

    Hvis der er nogle, der mangler en dygtig murer til løsninger på badeværelset, kan jeg helt klart anbefale Murermester Jørgen Mikkelsen – https://murer-jm.dk/ – Jeg er så glad for mit nye badeværelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genvurdering af hus og sommerhus har “næsten” dækket vores dyre boliglån.