Gyngestativ i høj kvalitet lavet med natur pæle

Reklame, købt med rabat hos SkovTrup (www.robinie.dk)

Vores datter eeeelsker at gynge, og det er da også en fornøjelse en gang i mellem at kunne slappe af på terrassen mens hun er beskæftiget på gyngestativet. Men gyngestativer kommer i et utal af udgaver, så hvilket skulle det være? Vi forelskede os hurtigt i et gyngestativ fra Robinie i naturpæle. Det naturlige udtryk passede godt til der i haven, hvor det skulle stå, og derudover så pynter det ligefrem med de flotte naturpæle. Ligeledes var fugleredegyngen og gyngesæderne fra robinie alle i en kvalitet som kan holde til at hænge ude året rundt ude en masse vedligeholdelse.

Alle materialer blev bestilt online og kom med en vognmand, og så var det ellers bare at gå i gang. Da der ikke var meget hjælp at hente i disse Corona tider, så måtte jeg klare projektet selv. Pælene er tunge, og det ville have været nemmere hvis jeg havde haft en svigerfar eller nabo til lidt løftehjælp. Bortset fra det, er det fint gør-det-selv projekt, og vi fik klaret det på et par dage.

Tips og huskeråd.

  • Du skal bruge et langt træbor for at kunne komme igennem pælene og især til overlæggeren. jeg købte dette til formålet, Sneglebor 14mm
  • Det er godt med en kraftig skuremaskine til borearbejdet.
  • Du skal bruge en vinkelsliber til at afkorte gevindstænger og kæder til gyngerne.
  • Sørg for at grave pælene godt ned, så gyngestativet er stabilt.
  • Samlevejledning kan findes her

Se forskellige inspirationsforslag til gynger fra Robinie her: http://robinie.dk/gyngestativ.php

Byg dit eget gyngestativ her (Vores er et størrelse Large): www.robinie.dk/gynge.php

Som i kan se på billederne, så er det allerede godkendt af vores datter, som elsker at bruge det. Kæmpe anbefaling herfra, hvis du er på udkig efter en kvalitetsgyngestativ som pynter i din have.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frostfrit sommerhus med Panasonic varmepumpe og 5 vigtige ting at huske på, når du lukker sommerhuset ned henover vinteren.