Gyngestativ i høj kvalitet lavet med natur pæle

Forhaven har fået en upgrade med nye højbede

Reklame for Zinkbakken, produkter købt med rabat.

Vi har givet vores forhave en upgradering med flotte stålhøjbede, der med tiden får en flot rust farve. Vi har hele tiden følt, at forhaven ud mod vores vej var for åben, og at der manglede en naturlig afgrænsning. Jeg synes, at disse smukke højbede passer perfekt til vores 60’er hus og kommer til at give et troværdigt udtryk, som samtidig er vedligeholdesvenligt. De store højbede er lavet i cortenstål, som gør at de kan holde i mange år.

Du finder dem her

Vi valgte to store kasser 360×80 på den store græsplæne, hvor vi har to magnoliatræer. Dertil to mindre kasser 120×40 på den lille græsplæne, så der er lidt variation. Derudover skal vi have lavet en plantekasse (40×320) i forbindelse med vores overdækkede garage som jeg er i fuld gang med at bygge sammen med min svigerfar.

I kasserne skal vi nu finde ud af, hvad vi skal plante. Jeg tror det bliver en variation af græsser og buske som kan skabe et flot levende hegn der tager sig godt ud hele året rundt.

Et par tips til hvis du skal i gang med disse plantekasser.

  • Se en masse god inspiration til, hvordan du kan bruge kasserne ved at følge Zinkkassen på instagram www.instagram.com/zinkbakken
  • Saml kasserne på et jævn underlag
  • Herefter kan du markere, hvor på græsset du skal fjerne græs få at få dem i vater.
  • brug en topnøgle størrelse 8 og en skruemaskine når du samler dem.
  • Brug handsker når du arbejder med kasserne, kanterne kan være skarpe.

Vi er vildt glade for resultatet allerede. Et skarpt udtryk, som vigtigst af alt ikke kræver en masse vedligeholdelse. Vi glæder os til at gøre det færdigt og vise jer resultatet.

Har du gode ideer til hvad der ville være flot at plante i kasserne, så skriv dem endelig i kommentarfeltet. Inspiration modtages med kyshånd:-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyngestativ i høj kvalitet lavet med natur pæle