Forhaven har fået en upgrade med nye højbede

Gardena Sileno Life anmeldelse: Min nye robotplæneklipper har sparet mig for hundredvis af kedelig timer og den øredøvende larm fra plæneklipperen.

Reklame for Gardena Danmark

Jeg nyder at se ”Tøffe” som min datter lynhurtigt navngav robotplæneklipperen køre stilfærdigt rundt og klare opgaven helt ubesværet. Vi er gået all in på en smartere måde at have have på, og en af de helt åbenlyse tidsrøvere er græsplænen. Jeg ved den er pænest når den er klippet regelmæssigt, men hold nu op, hvor er det svært at finde 30-45 min. Som det tager på ugentlig basis. At klippe den. Derfor har jeg glædet mig som et lille barn til at få en robotpartner på i haven som ikke brokker sig over den ugentlige tjans.

Jeg elsker faktisk at være i haven. Det giver ro til hovedet, i en travl hverdag, hvor børn og arbejde fylder tankerne op. Men larmen fra min almindelige plæneklipper hjælper ikke ligefrem på mindfulness, og derfor har jeg ikke noget problem med at konvertere alle de timer det tager til nogle sjovere projekter sammen med familien.

Jeg ved ikke om den direkte har forbedret mit forhold til min naboer, men nu larmer jeg i det mindste ikke, og tænk jer til en fremtid hvor alle havde elektriske plæneklippere eller robotplæneklippere. Ahhh stilhed.

Installationen var lige til og tog mig 1-2 timer:

  • Modellen hedder Smart Sileno Life 1000m2 du finder mere information her
  • Jeg fandt et sted som passede til lade stationen, og tilsluttede nemt lade stationen og fik monteret ”garagen” så jeg undgår en masse regn og slid på ”Tøffe”.
  • Derefter lagde jeg afgrænsningskablet ud, som nemt kom i jorden med pløkker og målepind.
  • Kablerne blev klikket i bagsiden af lade stationen.
  • Derefter monteret jeg guidekablet på tværs af haven og samlede det med afgrænsningskablet.
  • I mellem tiden havde tøffe ladet energi op til den første tur og jeg kunne smække benene op og nyde dens stilfærdige omgang i haven på dens jomfrurejse.

Robotplæneklipperen er lydløs og kan via smart connect styres via min smartphone så jeg har styr på hvor ofte den er i gang.

Den klipper græsset pænt og jeg har sat den til at køre om aftenen hvor vi ikke bruger græsset.

Tid er penge som man siger, så dette er en nobrainer af en investering. Kæmpe anbefaling.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forhaven har fået en upgrade med nye højbede