Smart vanding: Robotterne vander min have mens jeg er på sommerferie

Reklame for Gardena Danmark

Det er en tidskrævende aktivitet at holde planter og blomster i live henover en varm sommer. Vi har sparet bekymringer og tid ved at lade smart vanding systemet fra Gardena klarer arbejdet for os mens vi nød sommerferien.

Gardena vandingsprodukter

Sidste sommer endte jeg med at køre hjem fra vores sommerhus to gange for at vande vores krukker og plantekasser, og det var ikke ligefrem det, som jeg havde mest lyst til midt i feriefreden. I år var det anderledes. Jeg har robotterne til at lave arbejdet mens jeg kan slappe af i sommerhuset, og jeg kan via min telefon sikre mig de overholder aftalen.

Vi har investeret en del tid og penge i plantekasser og krukker på vores terrasse, 10-15 stk. samt 4 store staudebede foran vores hus. Især ved udplantning på nye planter som skal have etableret rodnet er det min erfaring at regelmæssig vanding er rigtig godt for planterne.

img-4562

Vi har i vores forhave og baghave ved terrassen etableret et smart vandingssytem med microdrip og siveslanger. Det fungere rigtig godt. Vha. en jordfugtighedssensor ved vandingsanlægget selv, hvor ofte det skal vande, så overvanding undgås, og ligeledes har jeg for begge systemer installeret en tidsplan som det følger.

Det har betydet at vores krukker og plantekasser samt højbede aldrig har stået flottere henover sommeren.

Etableringen tog mig en søndag, og det var en samlepakke af forskellige elementer, som kan justeres i længder der passer til det som du skal bruge.

En stor anbefaling herfra.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gardena Sileno Life anmeldelse: Min nye robotplæneklipper har sparet mig for hundredvis af kedelig timer og den øredøvende larm fra plæneklipperen.